benfrostisdead:

Sneak peek of new painting onto Monopoly board. For my upcoming exhibition at No Walls Gallery www.nowallsgallery.com opening August 1st. The preview list goes out on July 30, so please sign up to see the advance catalogue. @nowallsgallery #benfrost #art #benfrostisdead

benfrostisdead:

Sneak peek of new painting onto Monopoly board. For my upcoming exhibition at No Walls Gallery www.nowallsgallery.com opening August 1st. The preview list goes out on July 30, so please sign up to see the advance catalogue. @nowallsgallery #benfrost #art #benfrostisdead

thedsgnblog:

Quote(s) of the week - 21/07/2014

55 Hi’s    |    http://55his.com

55 Hi’s was started in 2010 by Ross Moody as a simple means of spreading inspiring quotes and quirky ideas. It has since spiraled out of control—in the best way possible—into an online greetings collective, of sorts. A destination for graphic goodness, tasteful typography, and artful alliteration. 

At 55 Hi’s, sincere life lessons are laid delicately onto handmade french paper where they frolic joyfully, side-by-side, with cards that become shot glasses. Why? Because both of those things will make you smile, and smiling is a nice thing.

The Design Blog:  facebook  |  twitter  |  pinterest  |  subscribe

(via shit-advertising)

thekhooll:

RebildPorten CEBRA

"RebildPorten is a new visitor’s centre and exhibition space for one of the most beautiful and popular tourist destinations in northern Denmark: Rebild Hills and Rold Forest. This area in northern Jutland forms a unique nature reserve, and thus the area holds an extraordinary potential for offering spectacular experiences in this very distinctive rolling landscape. RebildPorten creates a new gathering point that informs, inspires and activates the visitors – an ideal setting for the narrative about the cultural history and nature experiences in these unique surroundings.

RebildPorten’s distinctive expression and character are derived directly from Nature’s own formal language and elements. The structure is designed as a hymn to Nature and the hills and forest, next to which it is situated. It is created in the encounter of building and nature and appears as a sculptural structure made of bluff timber, thus making the building accessible to the eye of the observer – very similar to a forest’s opening and closing when one moves through it, looking upwards through the branches’ chaotic network of crossing lines.”

(Source: archatlas)